HELP

NOTA INFORMATIVA SOBRE EL PROCESSAMENT DE DADES PERSONALS EN COMPLIMENT AMB ELS ARTICLES 13 I 14 DE LA NORMATIVA DE LA UNIÓ EUROPEA 679/2016 (“GDPR”)

La vostra privadesa és extremadament important per a nosaltres. Llegiu aquesta nota informativa detingudament.

Volem informar-vos de manera totalment transparent i complerta sobre el processament de dades personals que les empreses llistades al paràgraf 1 següent duran a terme amb les vostres dades personals que ens proporcioneu vosaltres o que es recullin en el context de contactes que probablement tindreu amb nosaltres, com ara els següents:

 • Visitar les nostres botigues;

 • Contactar amb el nostre Servei d’atenció al client;

 • Visitar el lloc web www.diesel.com (d’ara endavant, el Lloc) i/o d’altres llocs web que es refereixin a la marca, interaccionar amb les nostres pàgines a les xarxes socials (per exemple, Facebook, Twitter, Instagram, we chat, etc.).

1. QUI RECULL LES VOSTRES DADES PERSONALS

Les empreses que recullen i processen dades personals com a controladors independents de dades (d’ara endavant, els “Controladors de dades”o las “Companyies”) o de corresponsables del tratamiento son:

 • OTB S.p.A. (“OTB”), amb oficina registrada a Itàlia, Bragança (Vi), Via dell’Industria 2, 36042, telèfon +390445306555, correu electrònic privacy@otb.net; podeu posar-vos en contacte amb l’Oficial de protecció de dades d’OTB (“DPO”) a dpo@otb.net;
 • Diesel S.p.A. (“Diesel”), amb oficina registrada a Itàlia, Bregança (Vi), Via dell’Industria 4-6, 36042, telèfon +390424477555, correu electrònic privacy@diesel.com; podeu posar-vos en contacte amb el Representant de protecció de dades de Diesel (“DPO”) a dpo@otb.net;
 • l’afiliat local de Diesel S.p.A. (“Filial de Diesel”) del país on compreu els nostres productes o feu servir els nostres serveis (la llista de filials està disponible here).

OTB i Diesel duen a terme algunes activitats com a controladors en col·laboració, i prenen les decisions de manera conjunta respecte les finalitats i els mitjans del processament de dades personals. A partir d’aquí, el terme “Controladors en col·laboració” vol dir que Diesel i OTB es consideren de manera conjunta quan processen dades com a controladors en col·laboració.

Per facilitar la vostra comprensió de les activitats de processament dutes a terme pels subjectes mencionats abans com a Controladors i Controladors en col·laboració, hem preparat aquest document on hi expliquem quines activitats de processament són dutes a terme de manera independent per cada companyia.

Considereu que les anomenades activitats de processament no estan dirigides als menors i que els Controladors de dades no recullen ni demanen de manera conscient les dades de ningú per sota dels 16 anys. Si teniu menys de 16 anys, eviteu proporcionar qualssevulla dada personal. Això no afecta a la llei contractual aplicable com ara les normes de validació, formació o efecte d’un contracte en relació a un nen.

2. QUINES DADES PERSONALS PROCESSEM

Cada companyia recull diferents categories de dades personals segons la finalitat dels que les processen.

Pel present i següentment especifiquem quines categories de dades personals es recullen; al següent paràgraf explicarem per a quines finalitats es processa cada categoria de dades per cada Controlador de dades o pels Controladors en col·laboració segons convingui (pel present i d’ara endavant, també “Dades personals” si es processen conjuntament).

 • Dades biogràfiques: nom, nom de pila, cognom, data de naixement, gènere;

 • Dades de contacte: adreça de residència (carrer, ciutat, província, estat, codi postal), domicili, adreça electrònica, número de telèfon, número de mòbil;

 • Dades de vendes: adreça de tramesa i facturació, mètode d’entrega i pagament, nom del propietari de la targeta de crèdit i de la data de caducitat de la targeta, informació demanada pel servei d’atenció al client, nombre de VAT (o IVA) i/o nombre fiscal, nombre de passaport (el nombre del passaport es farà servir només per a finalitats relacionades amb el pagament quan així ho exigeixi la llei i dins dels límits establerts per la llei), nombre de targeta Global Blue;

 • Dades de seguiment d’accions i de butlletins d’informació: informació relacionada amb l’obertura de butlletins d’informació o enllaços;

 • Dades recollides a la botiga: aniversari, grup d’edat suposat, a alguns països l’ID de les xarxes socials, gènere, mètode i data de registre, preferències dels ajudants de vendes i botigues, idioma, categories de productes d’interès, serveis de mètodes d’ús, preferències en serveis probablement percebudes a la botiga, campanyes de bescanvi, assistència a esdeveniments, d’altres marques comprades, productes escollits als emprovadors però que no s’han adquirit;

 • Dades de compra: detall dels productes comprats (per exemple, mida, preu, descompte, model, col·lecció, nivell de despesa calculat, cistell abandonat, etc.);

 • Dades de navegació: dades corresponents al comportament de la navegació i/o a l’ús dels llocs web dels Controladors de dades fent servir, per exemple, galetes o informació relativa a les pàgines que s’han visitat o que s’han cercat expressament, o en relació a la llista de desigs recollida mentre tafanejaven o quan compraven a la botiga online. Pel que fa a l’ús de les galetes, consulteu la Política de galetes disponible al següent [http://diesel.com/shop/content/cookiepolicy].

3. AMB QUINES FINALITATS PROCESSAREM LES VOSTRES DADES PERSONALS

Al present paràgraf us expliquem amb quines finalitats es processa cada categoria de dades per cada Controlador de dades o Controlador en col·laboració.

3.1 FINALITATS DE DIESEL S.P.A.

Diesel és la companyia que dissenya, ven i promou els productes de la Marca. És la companyia que manté els contactes amb vosaltres si decidiu que compreu els productes a través del lloc o d’altres llocs web controlats per Diesel o a través d’altres mètodes que es proporcionen per Diesel, si participeu en iniciatives promogudes per Diesel com a competicions amb premis o d’altres iniciatives de promoció; Diesel també és la companyia que gestiona el programa de fidelitat al qual us podeu apuntar. Diesel promocionarà les Dades personals amb les finalitats següents:

a) Activitats de vendes i resposta a d’altres peticions fetes per clients

Si compreu productes de Diesel a través del servei de comerç online al Lloc o mitjançant d’altres mètodes que es proporcionen per Diesel, Diesel processarà les vostres Dades biogràfiques, Dades de contacte i Dades de compra per concloure la venda, així com per tota la resta d’activitats connectades i que s’hi relacionin, com ara l’entrega o d’altres obligacions administratives o comptables.

De la mateixa manera, Diesel pot necessitar verificar els requisits de participació a programes de descompte especials (per exemple, verificar si la compra realitzada és una primera compra o d’altres requisits de la normativa) i a processar les vostres Dades biogràfiques o Dades de contacte per respondre a qualssevulla sol·licituds que pugueu formular a través del Lloc o mitjançant el Servei d’atenció al client, a través de telèfon o xat, com ara les peticions d’ajut o d’informació.

Base legal: aquest processament es basa en el rendiment d’un contracte de compra del qual en sou una part; la clàusula de les dades personals que s’anomenava abans és necessària amb aquesta finalitat, ja que d’altra manera Diesel no podrà processar la vostra petició.

b) Registre al programa de fidelitat

Les Dades biogràfiques i les Dades de contacte també quedaran recollides per Diesel per gestionar les vostres peticions d’unir-vos al programa de fidelitat (D:Code). Aquestes dades es processaran tant per completar la vostra qualitat de membre i a tots els efectes que hi estiguin estrictament lligats, instrumentals o connectats, incloent-hi -primerament- totes les activitats que es proporcionen al programa de fidelitat. El registre es pot dur a terme en línia a través del Lloc i fora de línia a la botiga física, tot omplint el formulari de sol·licitud que existeix en format electrònic (tauleta o alguna altra eina intel·ligent) o de paper (formulari).

A més a més, al crear un compte al Lloc a l’àrea reservada, l’usuari esdevindrà part del programa de fidelitat de Diesel.

Base legal: aquest processament es basa en el rendiment d’un contracte perquè us uniu al programa de fidelitat del qual en sou una part; la clàusula de les Dades personals que s’anomenava abans és necessària amb aquesta finalitat, ja que d’altra manera Diesel no podrà processar la vostra petició.

c) Participació als concursos de premis

Diesel podrà processar les vostres Dades biogràfiques per permetre-us participar als concursos de premis que Diesel organitzi. En determinades situacions, per exemple per continuar amb l’entrega del premi, és possible que les vostres Dades de contacte també es processin. Si la participació al concurs exigeix més informació, aquesta se us demanarà un cop es publiqui la política de privadesa específica respectiva.

Base legal: aquest processament es basa en el rendiment d’un contracte perquè assistiu al concurs de premis rellevant del qual en sou una part; la clàusula de les Dades personals que s’anomenava abans és necessària amb aquesta finalitat, ja que d’altra manera Diesel no podrà processar la vostra petició.

d) Màrqueting

Només amb el vostre consentiment, Diesel processarà les Dades biogràfiques, les Dades de contacte i les Dades de compra amb finalitats de màrqueting, és a dir, fer publicitat a les xarxes socials a les que esteu registrats o enviar material de vendes directes o publicitari, dur a terme recerca de mercats, comunicació comercial amb mètodes de contacte automatitzats (correu electrònic, butlletí informàtic, SMS, MMS, plataformes de missatges en línia) i mètodes de contacte tradicional (correu).

Base legal: aquest processament està basat en el consentiment que heu atorgat. En el cas que estigueu registrats al programa de fidelitat i decidiu retirar el vostre consentiment al màrqueting, seguireu rebent les comunicacions referides als beneficis (com ara els regals d’aniversari o aniversaris, o l’accés previ a les noves col·leccions i promocions només reservades als membres). Si a més a més de la retirada del consentiment no voleu rebre aquesta mena de comunicacions mai més, se us demanarà que ho especifiqueu. Qualsevol retirada del programa de fidelitat també resultarà en la cancel·lació del vostre compte en línia, si és que en teniu algun.

Podeu retirar en qualsevol moment el vostre consentiment per rebre les comunicacions mencionades abans tot fent clic a l’opció apropiada a cada correu electrònic de màrqueting rebut, així com tot escrivint a l’adreça privacy@otb.net, o en qualsevol cas posant-vos en contacte amb la companyia a les adreces indicades al paràgraf 1. La retirada del consentiment respecte només els correus electrònics de màrqueting no contempla els correus electrònics de beneficis.

3.2 FINALITATS DELS CONTROLADORS EN COL·LABORACIÓ (DIESEL I OTB)

Diesel i OTB treballen com a Controladors en col·laboració segons un acord específic als efectes indicats dessota.

a) Creació de perfils de clients

Amb el vostre consentiment, els Controladors en col·laboració tindran dret a processar les Dades biogràfiques, les Dades de contacte, les Dades de vendes, les Dades recollides a la botiga, les Dades de compra, les Dades de seguiment d’accions i de butlletins d’informació i les Dades de navegació amb finalitats de creació de perfils i per l’anàlisi comercial, és a dir, per l’anàlisi de les vostres preferències de compra que consisteixen en el processament automatitzat de les dades personals mencionades abans. Aquest processament es dirigeix a saber o predir de manera analítica les teves preferències de compra també per tal de crear perfils de client i personalitzar l’oferta comercial perquè estigui més aliniada amb les vostres preferències.

Base legal: aquest processament està basat en el consentiment que heu atorgat.

En tot moment tindreu dret a retirar el vostre consentiment a romandre subjectes a la creació de perfils si escriviu a privacy@diesel.com o, en tot cas, us poseu en contacte amb els Controladors en col·laboració a les adreces indicades al paràgraf 1.

3.3 FINALITATS DE LA FILIAL DE DIESEL

La Filial de Diesel és l’empresa que gestiona la botiga a la que heu comprat un producte, probablement mitjançant telèfon o d’altres mètodes proporcionats per la Filial de Diesel, i a les quals heu demanat serveis d’atenció. En alguns casos és probable que calgui que la Filial de Diesel conegui alguna informació vostra, per processar peticions específiques que pugueu tenir. La Filial de Diesel processarà Dades personals amb les següents finalitats.

a. Serveis relacionats amb vendes

És possible que la Filial de Diesel necessiti processar les vostres Dades biogràfiques, Dades de contacte i determinades Dades de vendes (codi fiscal i/o nombre de VAT/IVA, nombre de passaport i nombre de targeta Global Blue) per gestionar en concloure per telèfon o d’altres mètodes proporcionats per la Filial de Diesel, o emetre una factura, en cas que ho demanéssiu.

Base legal: aquest processament es basa en el rendiment d’un contracte del qual en sou una part; la clàusula de les Dades personals que s’anomenava abans és necessària amb aquesta finalitat, ja que d’altra manera la Filial de Diesel no podrà processar la vostra petició.

b. Serveis de postvenda

La Filial de Diesel podrà recollir les vostres Dades biogràfiques i Dades de contacte per processar peticions específiques que pugueu fer a la botiga, durant la postvenda; per exemple, per encarregar una reparació, una personalització, una entrega a domicili o per gestionar una devolució.

Base legal: aquest processament es basa en el rendiment d’un contracte del qual en sou una part; la clàusula de les Dades personals que s’anomenava abans és necessària amb aquesta finalitat, ja que d’altra manera la Filial de Diesel no podrà processar la vostra petició.

3.4 FINALITATS DE TOTS ELS CONTROLADORS DE DADES O CONTROLADORS EN COL·LABORACIÓ

Per últim, cada Controlador de dades o Controlador en col·laboració pot ser que necessiti complir amb una provisió legal específica a la qual roman subjecte, o a defensar llurs propis drets a un jutjat.

a. Finalitats relacionades amb les obligacions establertes per les lleis o normatives, per decisions/peticions de les autoritats competents o pels organismes de control i supervisió

Cada Controlador de dades o Controlador en col·laboració pot processar les vostres Dades personals per complir amb les obligacions legals a les quals roman subjecte.

Base legal: compliment d’una obligació legal.

La provisió de dades per a aquesta finalitat és obligatòria perquè en cas d’absència de dades el Controlador de dades o el Controlador en col·laboració no estaran en posició de complir llurs obligacions legals.

b. La defensa dels drets durant diligències judicials, administratives o extrajudicials i en disputes que sorgeixin en relació als serveis oferts

És possible que processem les vostres Dades personals de manera independent entre cada Controlador de dades o Controlador en col·laboració per defensar-ne els drets o prendre accions legals, o fer-vos reclamacions a vosaltres o a tercers, incloent-hi la prevenció de frau.

Base legal: aquesta diligència es basa en l’interès legítim seguit pel Controlador de dades o el Controlador en col·laboració per protegir llurs drets.

4. QUINES ACTIVITATS DE PROCESSAMENT DUEM A TERME SI ESTEU FENT SERVIR EL NOSTRE LLOC WEB I HI NAVEGUEU SENSE HAVER-HI INICIAT SESSIÓ

El Lloc és propietat de Diesel. És possible navegar pel Lloc sense haver de comunicar de manera activa les vostres Dades personals si no esteu connectats. En aquest cas, mentre navegueu pel Lloc, romandreu en l’anonimat, si no és que decidiu proporcionar les vostres dades per comunicar-vos amb un dels Controladors de dades o amb els Controladors en col·laboració per a alguna de les finalitats descrites al paràgraf 3.

En cas de navegar de manera anònima, tanmateix, us informem que els sistemes informàtics i els procediments de software utilitzats per fer funcionar el Lloc adquireixen, durant llur funcionament normal, algunes dades la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’Internet.

Aquesta és informació que no està directament associada amb els usuaris identificats, però que per llur pròpia natura podria, mitjançant processament i associació amb les dades retingudes per tercers, permetre la identificació d’aquests usuaris.

Aquesta categoria de dades inclou les adreces IP o els noms del domini dels ordinadors emprats pels usuaris que es connecten al Lloc, les adreces en notació URI (Identificador de Recursos Uniformes) dels recursos sol·licitats, la informació respecte a l’accés, al informació respecte a la localització, el mètode emprat per enviar la petició al servidor, la mida de l’arxiu obtingut en resposta, el codi numèric que indica l’estatus de la resposta donada pel servidor (èxit, error, etc.), la informació respecte la visita de l’usuari que inclou el flux de clics de dades de l’URL dins i fora del Lloc, la durada de la visita a algunes pàgines i la interacció a aquestes pàgines i d’altres paràmetres en relació al sistema operatiu i a l’entorn de TI de l’usuari.

Aquestes dades es recullen mitjançant l’ús de “cookies”. Emprem galetes del navegador de manera específica amb diverses finalitats, incloent-hi les galetes estrictament necessàries pel funcionament del Lloc i l’ús dels serveis mitjançant les característiques apropiades, i les galetes que s’empren per a la personalització, el rendiment/l’anàlisi i les activitats de promoció. La nostra Política de galetes disponible [http://diesel.com/shop/content/cookiepolicy] conté més informació respecte l’ús de galetes al Lloc, així com les opcions per acceptar-les o rebutjar-les.

Les dades recollides mentre navegueu pel Lloc es processaran per (i) gestionar el Lloc i resoldre’n els problemes de funcionament, (ii) assegurar que els continguts del Lloc es presenten de la manera més efectiva als seus dispositius, desenvolupament, proves i realització de millores al Lloc, (iii) tan i com sigui possible, per mantenir el Lloc segur, (iv) per obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del Lloc i per comprovar-ne el funcionament correcte, (v) identificar anomalies i/o abusos en l’ús del Lloc. Les dades també podrien emprar-se per escatir responsabilitats en cas de possibles crims informàtics comesos contra el Lloc o tercers i es poden presentar a l’Autoritat judicial, si aquesta fa una petició específica.

5. QUÈ PASSA SI NO PROPORCIONEU LES VOSTRES DADES PERSONALS

Algunes Dades personals que us indicarem ocasionalment durant el procés de compra o registre són necessàries per la compleció del contracte de compra i amb finalitats comptables i administratives.

A la descripció de les finalitats al tercer (3) paràgraf hem especificat quan és necessari proporcionar les Dades personals. On no s’expressi com a obligatòria, per tant, la clàusula de Dades personals és opcional i el fet que no ens les proporcioneu no tindrà cap conseqüència, excepte per la impossibilitat per part dels Controladors de dades o Controladors en col·laboració d’actuar tal i com s’ha descrit (per exemple, la impossibilitat de dur a terme activitats de màrqueting).

6. COM I DURANT QUANT TEMPS PROCESSAREM LES VOSTRES DADES PERSONALS

Les Dades personals que se’ns proporcionin i/o que recullin els Controladors de dades o els Controladors en col·laboració es processen i desen amb eines automàtiques i, en alguns casos, pot ser que es processin i desin amb una còpia física. En particular, les Dades personals processades per les finalitats de màrqueting i de màrqueting aliniat a les vostres preferències s'introduirà i desarà als sistemes CRM que permeten el processament de Dades personals amb aquestes finalitats.

Les Dades personals es desaran tot el temps que calgui per aconseguir les finalitats per les quals es recullen. En particular, s’apliquen les següents normes:

 • les dades recollides per formalitzar i dur a terme contractes de compra, incloent-hi pagaments: fins a la conclusió de les obligacions administratives i comptables. Les dades de facturació es mantindran fins a 10 anys a partir de la data de la factura;

 • les dades de l’usuari registrat per a unir-se al programa de fidelitat: les dades es desaran el temps d'activitat del compte. Fins i tot després de la rescissió del compte retindrem les dades si aquesta circumstància és necessària per complir amb les obligacions legals, per protegir els nostres drets o per impedir el frau;

 • les dades relacionades a les peticions dels subjectes de les dades; les dades es desaran fins que la petició sigui satisfeta;

 • si heu proporcionat el vostre consentiment, les dades proporcionades amb les finalitats de màrqueting i creació de perfils es desaran durant un període de 7 anys (també d’acord amb una provisió ad hoc proporcionada per l’Autoritat de Supervisió d’Itàlia, sota petició de Diesel), si no és que revoqueu el vostre consentiment. En aquest cas, amb la retirada del vostre consentiment, esborrarem les vostres dades.

En qualsevol cas, per raons tècniques, la finalització del processament i la consegüent cancel·lació o anonimització irreversible de les Dades personals serà definitiva en trenta (30) dies dels termes indicats abans.

Amb referència particular a la protecció judicial dels nostres drets o en cas de peticions de l’autoritat, les dades processades es desaran el temps necessari per processar la petició o per protegir el(s) dret(s).

7. A ON ES PODEN TRANSFERIR LES DADES PERSONALS

Amb les finalitats indicades abans, també podem transferir les vostres Dades personals a països tercers, que no pertanyin a la Unió Europea, cosa que pot ser que no garanteixi el mateix nivell de protecció. La transferència a països tercers es durà sempre a terme d’acord amb les clàusules de la RGPD, tot adaptant qualsevulla altra mesura necessària per assegurar la seguretat de les dades personals que es transfereixin. Aquestes mesures probablement inclouran acords que incorporin les anomenades “clàusules contractuals estàndards” emeses per la Comissió Europea o el vostre consentiment. Podeu demanar més informació respecte a aquests tercers països i com obtenir una còpia de les proteccions adequades amb el següent correu electrònic: privacy@diesel.com o els detalls de contacte indicats al paràgraf 1.

8. QUI PROCESSA LES VOSTRES DADES PERSONALS

Les Dades personals les processaran:

 • Els treballadors i col·laboradors dels Controladors de dades o dels Controladors en col·laboració que processen dades sota l’autoritat dels Controladors de dades o dels Controladors en col·laboració;

 • Els treballadors i col·laboradors dels Processadors de dades designats pels Controladors de dades i Controladors en col·laboració, incloent-hi (i) les companyies que gestionen les botigues i la botiga en línia i que tindran el dret de veure, modificar i actualitzar les Dades personals introduïdes als sistemes CRM a través dels quals els Controladors de dades o els Controladors en col·laboració duen a terme les activitats de processament amb finalitats de màrqueting i creació de perfils i (ii) les companyies que gestionen l’emmagatzematge de les Dades personals dels Controladors de dades o dels Controladors en col·laboració d’acord amb els acords o les normatives locals;

 • Tercers establerts a la Unió Europea i també a fora de la Unió Europea, Processadors de dades, emprats pels Controladors de dades o pels Controladors en col·laboració en particular pels serveis de: adquisició de dades personals i entrada de dades, tramesa, tramesa per correu de material de promoció, ajut postvenda i serveis d’atenció al client, recerca de mercats, gestió i manteniment dels sistemes CRM mitjançant els quals els Controladors de dades o Controladors en col·laboració duen a terme activitats de processament amb finalitats de màrqueting i creació de perfils i dels altres sistemes d’informació corporativa dels Controladors de dades o dels Controladors en col·laboració del processament. La llista complerta dels Processadors de dades encarregats pels Controladors de dades o Controladors en col·laboració es poden demanar a la següent adreça electrònica privacy@diesel.com o escrivint a les adreces postals indicades abans.

Les Dades personals també es podran descloure a tercers, controladors de dades independents, en particular a autònoms o empreses que proporcionin assessorament legal o comptable i a les empreses que gestionin pagaments mitjançant targeta de crèdit o dèbit, o per les activitats de prevenció o gestió del frau. A més a més, amb l’objectiu de poder oferir-vos les opcions de pagament de Klarna, passarem determinats aspectes de la vostra informació personal a Klarna, com ara detalls de contacte i comandes, amb l’objectiu que Klarna pugui avaluar si podeu optar a llurs opcions de pagament i per personalitzar les opcions de pagament per a vosaltres. Podeu trobar informació general de Klarna a aquí. Les vostres dades personals són gestionades per Klarna com a Controlador de dades d’acord amb la Llei de protecció de dades aplicable i segons la informació a Klarna declaració de privacitat.

Les Dades personals no es disseminaran de cap manera.

9. ELS VOSTRES DRETS

En compliment del Capítol III del RGPD, teniu dret a demanar a tots i cadascun dels Controladors de dades o Controladors en col·laboració:

 • L’accés a les vostres Dades personals;

 • Per rebre la còpia de les Dades personals que ens heu proporcionat (conegudes com a “portabilitat de les dades”) i que es transmetin les dades a un altre controlador, si és possible a nivell tècnic;

 • La rectificació de les Dades personals sota la nostra possessió;

 • L’eliminació de qualssevulla de les Dades personals en relació a les quals ja no tenim cap base legal pel seu processament;

 • La limitació de la manera en què processem les vostres Dades personals, dins dels límits establerts per la llei aplicable de protecció de dades.

Dret a l’objecció: a més a més dels drets abans citats, sempre teniu el dret de posar objecció, a qualsevol hora, al processament de les vostres Dades personals dut a terme pels Controladors de dades o els Controladors en col·laboració, en la consecució de llurs finalitats legítimes. Teniu el dret a posar objecció al màrqueting directe, cosa que inclou la creació de perfils. Si preferiu que el processament de les vostres Dades personals es dugui a terme solsament mitjançant mètodes de contacte tradicionals, podeu posar objecció al processament de les vostres Dades personals que es duu a terme mitjançant mètodes de contacte automatitzats.

També teniu el dret de retirar, en part o en la seva totalitat, el consentiment pel processament de Dades personals que us corresponen als efectes de la tramesa de publicitat o venda directa, o per dur a terme recerca de mercats o comunicació comercial amb mètodes de contacte automatitzats (correu electrònic, d’altres sistemes de comunicació remota mitjançant xarxes de comunicació com ara: SMS, MMS, plataformes de missatges, etc.) i mètodes de contacte tradicional (correu).

L’exercici d’aquests drets, que es pot dur a terme a través dels detalls de contacte indicats al paràgraf u (1), no resta subjecte a restriccions formals. En el cas que exerciu algun dels drets anomenats abans, serà responsabilitat del Controlador de dades o del Controlador en col·laboració que heu contactat per verificar si teniu dret a exercir els drets i a proporcionar-nos una resposta, normalment en un mes.

Respecte a la relació amb els Controladors en col·laboració, tingueu en compte que OTB i Diesel tenen un acord específic de conformitat amb la clàusula 26 del RGPD, un extracte del qual està disponible per a la seva consulta si us poseu en contacte amb cadascun dels Controladors en col·laboració emprant la informació de contacte indicada al paràgraf 1.

Si creieu que el processament de les vostres Dades personals s’està executant amb un incompliment de les provisions del RGPD, teniu el dret a presentar una queixa amb l’Autoritat Supervisora o a començar les accions legals apropiades abans de la presentació als tribunals.

Per tal d’exercir els vostres drets, podeu enviar una petició als Controladors de dades o als Controladors en col·laboració si escriviu a les adreces indicades al paràgraf 1. Podeu trobar al Representant de protecció de dades d’OTB a l’adreça de correu electrònic dpo@otb.net. Podeu trobar al Representant de protecció de dades de Diesel a l’adreça de correu electrònic dpo@otb.net.

 

DARRERA ACTUALITZACIÓ FEBRERO DE 2021

 

¿NECESITAS AYUDA?

Si tienes alguna pregunta o necesitas ayuda contáctenos.

Te responderemos en un periodo de 24 horas laborables. De lunes a sábado, excluyendo los festivos.

SERVICIO AL CLIENTE

Phone: 900800934 De 9:00 a 20:00 CET (de 8:00 a 19:00 GMT), de lunes a sábados


E-mail Desde las 9.00 hasta las 20.00 CET, de lunes a sábado, excluidos los festivos.

Select language

español